Kirjoituskutsu Kosmoskynän numeroon 1/2024

Kuvituskuva

Vuoden ensimmäiseen numeroon haetaan tekstejä, jotka edustavat spekulatiivista fiktiota. Kaikki tyylilajit kauhusta kummaan ovat siis tervetulleita! Numero julkaistaan digitaalisessa muodossa.

Tekstien deadline on 16.2. (pe) kello 23.59. Tekstit tulee lähettää sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen toimitus@kosmoskyna.net (parhaat tiedostoformaatit docx/rtf). Nimeäthän tekstitiedoston tekstisi otsikolla JA omalla nimelläsi.

Etsimme numeroon kaikenlaisia proosa- ja asiatekstejä. Artikkelin tai esseen tapauksessa olisi suotavaa, että lähestyt toimitusta ensin aiheen luonnoksella/synopsiksella, mielellään niin pian kuin mahdollista. Olethan yhteydessä toimitukseen, jos haluat kirjoittaa kirja-arvion. Asiateksteille toivottu maksimipituus on noin 1000 sanaa, novelleille taas noin 4500 sanaa. Tekstejä julkaistaan ensisijaisesti Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n jäseniltä.

Numeron toimittaa Nita Mäenpää. Vuonna 2024 kokonaisvastuun Kosmoskynän päätoimittajuudesta jakavat Lily Laine ja Nita Mäenpää.