Kosmoskynän verkkolehti ei toistaiseksi ota vastaan uusia tekstejä

Kosmoskynän verkkoversio ei ota uusia tekstejä vastaan tai toimitettavaksi ennen huhtikuuta 2023. Syynä on lehden julkaisutavassa tapahtuva muutos. Lehti palaa tauon jälkeen ensisijaisesti numeromuotoisena julkaisuna, jonka tekstihauista tiedotetaan erikseen.

Tänä aikana osoite verkkotoimitus@kosmoskyna.net ei vastaa tiedusteluihin tai tekstitarjouksiin. Kaikille, jotka ovat lähettäneet tekstejä ennen tämän tiedotteen julkaisua (17.1.2023), vastataan joka tapauksessa sähköpostitse.

Kaikille avoimessa verkkolehdessä tullaan julkaisemaan myöhemmin satunnaisesti uusia tekstejä, varsinkin ajankohtaisia kirjoituksia, arvosteluja ja artikkeleita. Jatkossa painotetaan kuitenkin ensisijaisesti numeromuotoisia julkaisuja, sekä digitaalisia että painettuja. Kevään aikana verkkolehdessä julkaistaan aiemmin sovittuja ja toimitettuja tekstejä.

Kosmoskynän toimitus suosittelee, että novelleja tarjotaan tänä aikana esimerkiksi Nova-kirjoituskilpailuun, jonka deadline on tiistaina 28.2. klo 23:59. Muissa asioissa tiedustelut kannattaa suunnata osoitteeseen toimitus@kosmoskyna.net